Direkte John, ring: 20 41 09 04
Kloakmester, kl 7-15: 31 25 59 98

Lægning af rullegræs i København, på Amager og omegn

Få en flot og ensartet græsplæne med rullegræs

Få en grøn plæne hurtigt og effektivt

Anlægsgartnerfirma John Larsson udfører lægning af rullegræs for private og erhverv på Amager og resten af Københavns omegn. 

Uanset om du har en have der skal have nyt græs, eller skal have anlagt en fodboldbane for en institution eller forening, kan vi hjælpe. Ingen opgave er for stor eller lille. 

Fordele ved rullegræs

  • Med et græstæppe får du hurtigt og nemt en græsplæne
  • Det kan betrædes med det samme, det har dog bedst af 14 dages hvile
  • Du får et ensartet, pænt græstæppe uden ukrudt og mos

Få et uforpligtende tilbud på rullegræs

Overvejer du rullegræs som løsning på en slidstærk og pæn græsplæne eller fodboldbane, så ring til os på 20 41 09 04. Vi udfører lægning af rullegræs i København, på Amager og omegn.

Sådan gør vi:

Nå vi lægger rullegræs, gør vi det efter alle kunstens regler. Det gør vi for at sikre et godt resultat. Alt for ofte er rullegræs blevet lagt på et forkert bearbejdet underlag eller ikke blevet vedligeholdt ordentligt i starten. Det kan desværre ødelægge græsset. 

Først klargører vi underlaget. Vi sikrer os at muldunderlaget har den rigtige densitet og næringsindhold. Derefter tromler og planerer vi jorden, så græstæppet bliver jævnt og plant.

Vi sørger for at vejlede grundigt i vanding og pleje, før vi efterlader opgaven, da den rigtige pleje er kritisk for at få et godt og holdbart resultat. 

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.